Voldoe aan de energienormen!

Vanaf 2023 moet iedere kantoorruimte voldoen aan strengere energienormen. Wilt u weten of uw kantoor hier klaar voor is? Neem dan direct contact met ons op. We maken graag een afspraak om de huidige stand van zaken in kaart te brengen en samen opzoek te gaan naar een oplossing passend bij uw situatie.

Met AVL LED Solutions gaat u zorgeloos de toekomst tegemoet!

Lichtplan op maat

Het is wetenschappelijk bewezen dat men een betere prestatie kan leveren met goede verlichting. Hierdoor heeft men een beter oriëntatievermogen, minder vermoeidheid van de ogen en daardoor natuurlijk een beter zicht. Het is dan ook van belang dat men hier serieus rekening houd en een lichtplan volgens NEN 12464 norm en Arbo voorschriften wordt gemaakt.

AVL maakt in overleg een passend verlichtingsplan. Alles wordt zorgvuldig geïnventariseerd en in kaart gebracht. Of het nu gaat om een verlichtingsplan voor een horeca zaak, garage bedrijf, kantoor, kapsalon, winkel, showroom of fabriekshal, AVL heeft voor elke ruimte de kennis en producten in huis als het gaat om het maken van een passend ontwerp.

Bel ons