OVER ONS

AVL-solutions is een systeem integrator, gevestigd in Venlo, op het gebied van Audio-Video-Licht. Wij helpen en adviseren ondernemers in de MKB sector, waarbij de kernactiviteiten zich hebben toegespitst op energie en milieu bewuste verlichtingsoplossingen.

 

ONZE MISSIE

Naast het feit dat bedrijven zich er steeds vaker van bewust zijn dat een besparing op de energierekening het eerste stukje rendement van de onderneming is, is er ook vanuit de overheid een beleid opgesteld waarbij ondernemers kenbaar moeten gaan maken welke aanpassingen zij in hun onderneming hebben gedaan.

De adviseurs van AVL-solutions zijn hierbij het eerste aanspreekpunt voor ondernemers met hun vragen, waarbij het team project management zorgt voor een passende uitvoering van het project bij u ter plaatse.

 

ONZE VISIE

Wij zijn zeer begaan met de kwaliteit van ons werk, de relatie met onze klanten en de uitvoering en oplevering van het uiteindelijke project.

Of u nu vragen heeft over lichtbesparing, energiezuinige oplossing, of wilt u graag een muziek/media systeem in uw onderneming? Wij bieden een oplossing voor uw vraagstuk.

 

ONS TEAM

Het team van AVL-solutions bestaat uit gepassioneerde medewerkers, die alleen reeds een heel hoofdstuk in hun carrière positief hebben afgesloten inzake Audio-Video & Verlichting. Onze adviseurs komen graag bij u ter plaatse

 

Bel ons