Benja Mode Sittard

AVL Solutions installeert nieuwe LED-verlichting bij Benja Mode in Sittard.

 

AVL Solutions uit Venlo heeft in de afgelopen week weer een mooi project af kunnen ronden. In samenwerking met The Crew Factory is de winkel van Benja Mode in Sittard voorzien van ledverlichting. In de winkel, de etalage, het kantoor en het magazijn is de conventionele verlichting verwijderd en vervangen door LED.

Voorafgaand aan deze installatie heeft AVL Solutions een lichtplan tezamen met besparingsberekening gemaakt, waardoor de keuze voor Benja Mode voor ledverlichting makkelijk viel.

Volgens Maarten en Nicole van Benja Mode  is voor AVL Solutions gekozen omdat zij het totaal pakket aan kunnen bieden. De verlichting specialist van AVL Solutions heeft onze wensen vertaald naar een uitstekend lichtplan. Onze grote wens was om een beter lichtbeeld met name op het gebied van kleurechtheid te creëren.

Voor dit project hebben wij de Sigore Flexled 220V 10W/mtr 1350 lumen gebruikt voor bij de hangrekken. In de winkel zelf hebben we Luceco Guardian floodlights gebruikt die omgebouwd zijn naar 3-fase rail spots. In het plafond hebben we Fenestra downlights van Litegear gebruikt met 20W 3000K 1580 lumen. In de etage zijn de conventionele TL lampen vervangen door Sigor LED TL’s .

Ook de TL’s in het kantoor en magazijn zijn vervangen door Led TL’s.

Het is duidelijk, AVL Solutions verzorgt het gehele verlichtingstraject van A tot Z op unieke wijze middels unieke samenwerking met lokale installateurs. Omdat wij merk onafhankelijk zijn kunnen wij het juiste product voor de behoeften van de klant gebruiken.

AVL Solution werkte in dit project met producten van Litegear, Luceco en SIGOR geleverd via Exaltation BV.

Bel ons