Drankenhandel Teeuwen

Drankenhandel Teeuwen Tegelen na 60 jaar klaar voor toekomst.

Drankenhandel Teeuwen uit Tegelen heeft 27 april j.l haar nieuwe winkel geopend aan de Kerkstraat 2B in Tegelen.  Na jaren in het oude pand aan de Industriestraat gezeten te hebben volgt nu een nieuwe fase in het 60 jarig bestaan van dit mooie familie bedrijf. Een zeer ruime en uiterst sfeervolle zaak met ruim assortiment verrijkt nu het winkelaanbod in Tegelen.

AVL-Solutions werd benaderd voor het geven van een lichtadvies en het maken van een lichtplan. In samenwerking met Sijbers Support  heeft dit geresulteerd in een fraai resultaat waar een huiselijke sfeer gecombineerd wordt met efficiënte verlichting in magazijn en koeling. In de winkel werden de spots (2700K) en hanglampen van Light Impressions toegepast. Dit om een warme sfeer te creëren, zonder afbreuk te doen aan een goede waarneming van kleur en etiketten. De etalage wordt uitgelicht met mooie stralers 4000K van Luceco. Het indirecte licht achter de winkelschappen komt voort uit een 220Volt dimbare LED strip van Sigor ook in 2700K.

Familie Teeuwen alsook de Tegelse bevolking is trots op hun nieuwe winkel in het centrum. De duidelijke communicatie, uitgebreide advies, kwaliteitsproducten en het meedenken door AVL-Solutions en Sijbers Support heeft er aan bijgedragen dat onze droom in vervulling is gegaan, aldus de heer Teeuwen.

Voor meer informatie:

AVL-Solutions

T +31 77 7777305

E info@avl-solutions.eu

Bel ons