Emko Automaterialen

AVL Solutions zet Emko Automaterialen in het licht.

 

AVL Solutions uit Venlo heeft afgelopen periode weer een mooi project af kunnen ronden. In samenwerking met The crew Factory heeft het bedrijfspand van Emko Automaterialen in Heijen een complete verlichting metamorfose ondergaan. In de Winkel, kantoren, productie en opslagruimten werd de conventionele verlichting verwijderd en vervangen door LED naar wens van de klant.

Volgens Roel Koks van Emko Automaterialen is voor AVL Solutions gekozen omdat zij het totaal pakket aan kunnen bieden. De verlichting specialist van AVL Solutions heeft onze wensen vertaald naar een lichtplan. Onze grote wens was om kantoren en magazijn zo optimaal mogelijk te verlichten, dat is naar volle tevredenheid gerealiseerd.

Voor dit project zijn de Ceres Highbay armaturen en alle noodverlichting van Luceco, de LED verlichtingsbakken in de winkel van Sigor, de speciaal vochtwerende verlichting van Litegear toegepast. De LED panelen op de kantoren zijn van eigen merk.

Het is duidelijk, AVL Solutions verzorgt het gehele verlichtingstraject van A tot Z op unieke wijze middels unieke samenwerking  met lokale installateurs.

Bel ons