MayWay lingerie Venlo

MayWay Lingerie Venlo
Enige tijd geleden kwam mevrouw van den Bercken bij ons met de vraag of wij de bestaande verlichting in haar winkel konden vervangen door LED verlichting.
Echter was de winkel nog niet zo heel lang geleden verbouwd en waren we gebonden aan de afmetingen van de bestaande armaturen in het plafond van gipsplaten.
Er waren dus twee mogelijkheden nieuwe armaturen die passen in de bestaande gaten of het ombouwen van de bestaande armaturen.
Na enig zoek en rekenwerk en in overleg met de klant is er besloten om de bestaande armaturen om te bouwen van conventioneel naar led.
De bestaande armaturen hebben wij ter plaatse omgebouwd naar GU10 en voorzien van Sigor ES 111 lampen van 15W met 1200Lm en een 40 gradenbundel.
De kleur tempratuur van is gelijk gehouden aan de bestaande situatie i.v.m. de aard van de producten en de sfeer van de winkel is dat 3000K maar met een CRI van meer dan 90 zodat de kleuren van de producten goed tot zijn recht komen.
Indien U op zoek bent naar een goed advies op het gebied van lingerie dan kunt u terecht bij MayWay.
Dit was ook weer een samenwerking van AVL-Solutions met The Crew Factory en de leverancier van de lichtbronnen Exaltation BV .
Voor meer informatie en wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen :
AVL Solutions BV
T 077-7777305

 

Bel ons