Mc Donalds Venlo

Mc Donald’s  Europaplein te Venlo stapt over op LED van AVL Solutions.

McDonald’s Europaplein Venlo (Weselseweg 1A) is al lange tijd bezig met verantwoord en duurzaam omgaan met kwaliteit, service en energie. McDonald’s vindt dat zij de verantwoordelijkheid heeft om als grootste restaurantketen ter wereld een positieve bijdrage te leveren aan een aantal belangrijke maatschappelijke uitdagingen. Met hun schaalgrootte kunnen zij een positieve impact hebben op bijvoorbeeld klimaat, afval, voedselverspilling, verantwoorde voeding en goed werkgeverschap. Dit doen wij niet alleen, maar samen met onze gasten, werknemers, franchisenemers, ketenpartners en andere samenwerkingspartners.

In AVL Solutions hebben eigenaar Frank Faassen en zijn technische man John Verbeek een goede partner gevonden. De magazijnen, spoelkeuken, keuken, bereidingsruimten zijn voorzien van 600x600mm LED panelen van Exaltation van 40 watt, 4000K. Verder zijn de bestaande vierkante PL armaturen vervangen voor de Square 15 LED Panels. Deze zijn 18 watt en 2700K. het resultaat mag er dan ook zijn, de fris en optimaal verlichte werkruimte versus het gezellig en knus verlichte restaurant. Frank Faassen heeft buiten McDonald’s Europaplein in Venlo ook nog McDonald’s Venlo centrum, Tegelen, Venray en Maasbree. Ook hier zullen de verdere verantwoorde en besparende maatregelen worden doorgevoerd indien het van toepassing is.

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden van Exaltation m.b.t. Lichtplannen, besparing calculaties of producten neemt u dan gerust contact op middels info@avl-solutions.eu

Bel ons