Reisburo Floegel – Hoensbroek

Reisburo Floegel in Hoensbroek is een gevestigde naam in de oostelijke mijnstreek en staat bekend om haar full servicepakketten en is specialist in cruises. Vanaf haar locatie aan de Nieuwstraat te Hoensbroek helpt zij haar klanten bij het vinden van de ideale vakantie. Na een gesprek met een onafhankelijke energie adviseur werd hun duidelijk dat zij een behoorlijk bedrag konden besparen op de maandelijkse energiekosten.

Via de lichtadviseur van AVL-solutions werd een besparingscalculatie opgemaakt en heeft men besloten de conventionele verlichting te vernieuwen naar LED oplossingen. AVL-solutions leverde en installeerde ter plaatse LED panelen in het centrale winkelgedeelte, ronde downlights in het kantoor gedeelte en verving ook de verlichting in de overkapping voor de winkel. Niet alleen werd er hiermee een veel beter lichtbeeld gecreëerd, maar werd ook de presentatieruimte voor de klanten naar een hoger niveau getild.

AVL solutions installeerde ter plaatse de volgende producten, 4000 Kelvin ledpanelen, Luceco downlighters en Sigor led-buizen, welke werden geleverd door Exaltation BV. Hierbij werd gebruik gemaakt van hoogwaardige PMA Led panelen tesamen met SIGOR tl buizen uit het producten gamma van huisleverancier Exaltation.

Ook interesse in ledverlichting, neem dan vrijblijvend contact op met AVL-Solutions.  T 077-7777305 of info@avl-solutions.eu

website Reisburo Floegel

 

Bel ons