Schell Industries – Belfeld

Schell Industries ontwikkelt en produceert al sinds 1946 een breed scala aan geïntegreerde oplossingen voor een optimale verzorging van patiënten en hulpbehoevenden. Daarmee leveren zij als trots Nederlands bedrijf een belangrijke bijdrage aan de verbetering van de zorg in ziekenhuizen, instellingen voor ouderen en instituten en klinieken die hoogstaande (medische) zorg aanbieden.

“De missie van Schell Industries is het ontwerpen, ontwikkelen, verkopen, produceren en afleveren van bedden en bijbehorend meubilair t.b.v. de gezondheidszorg. Dit alles inclusief het leveren van de nazorg en onderhoudswerkzaamheden.”

Vanuit haar vestiging in het Limburgse Belfeld heeft Schell Industries zich ontwikkelt tot marktleider van gespecialiseerd zorgmeubilair.

Onlangs werd in samenwerking met AVL-solutions het gehele kantoorgedeelte, de showroom en de volledige productie en magazijnen voorzien van LED verlichting.

AVL-solutions uit Venlo verzorgde naast besparingscalculaties en lichtberekeningen de volledige installatie ter plaatse. Hierbij werd gebruik gemaakt van hoogwaardige PMA Led panelen tesamen met SIGOR tl buizen uit het producten gamma van huisleverancier Exaltation.

Ook interesse in maatwerk verlichting, neem dan contact op met AVL-Solutions.  T 077-7777305 of info@avl-solutions.eu

website Schell Industries

 

Bel ons