Translog expeditiebedrijf

Translog expeditiebedrijf Venlo
Mevrouw Lennaerts van de firma TransLog Venlo had contact met ons opgenomen met de vraag of wij de bestaande conventionele verlichting konden vervangen door LED verlichting.
Na een locatie bezoek hebben wij toen een aanbieding gemaakt nadat deze was geaccordeerd hebben wij in onderling overleg gekeken op welke tijden de installatie kon plaats vinden dit zodat de medewerkers de minste oponthoud zouden ervaren met hun werkzaamheden.
Op de kantoren heeft men gekozen voor 60 x60 led panelen met een kleur temperatuur van 4000K -URG 19 . Daarmee hebben ze de juiste kleur en verblindingsfactor.
Voor de medewerkers was het even wennen maar waren snel gewend omdat men veel werkt met de computer blijft men frisser/ helderder met deze kleur temperatuur tijden het werk.
In de overige ruimtes zoals de gang en de toiletten en de pantry hebben we gebruik gemaakt voor een rond inbouwpaneel van 18W en 4000K.
Indien U uw bedrijf ook wilt verduurzamen om zo te voldoen aan de energiebesparingsplicht 2023 neem dan contact met ons op om te kijken wat er mogelijk is.
Voor meer informatie en wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen :
AVL Solutions BV
T 077-7777305

 

 

Bel ons