Trevianum Sittard

RGBW verlichting Trevianum in Sittard
Enige tijd geleden werden we benaderd door Trevianum scholengroep uit Sittard. Reeds sinds lange tijd wilden zij graag iets creatiefs doen met hun brug over de doorgaande weg. Hun idee was om deze tijdens de donkere dagen een vrolijkere uitstraling te geven.
Na diverse gesprekken en voorstellen werd er besloten en akkoord gegeven om de loopbruggen tussen de 2 panden kleur te geven middels verlichting. Tijdens speciale dagen zoals kerstmis, Koningsdag of vasteloavent wordt er automatisch een passende kleur in de gangen weergegeven.
In het verlaagde plafond op beide verdiepingen, werden zowel in de linker en als rechter overgang RGBW led tegels geplaatst die middel controllers en een CUE core zijn geprogrammeerd. Tijdens normale lestijden wordt er gebruik gemaakt van een normale witte verlichting, terwijl de RGB kleuren kunnen worden ingezet tijdens speciale dagen.
In de donkere uren geeft dit dus ook een passende uitstraling naar buiten en is zichtbaar voor de passerende voorbijgangers, zoals in bijgaande foto’s te zien.
AVL-solutions BV  ook uw partner voor witte en gekleurde LED verlichting.
Dit project werd uitgevoerd in samenwerking met The Crew Factory.
Voor meer informatie neemt u vrijblijvend contact met ons op via onderstaande gegevens, of kijkt u online www.avl-solutions.eu voor beelden van dit en andere projecten welke wij realiseerden.
AVL Solutions BV
T 077-7777305
info@avl-solutions.eu

Bel ons