AVL Solutions levert binnen en buiten verlichting voor Vandeloo Wire & Fencing.

 

Het sinds 1845 bestaande Venlose bedrijf Vandeloo Wire & Fencing heeft  de eerste en de tweede  fase van de vernieuwing van de verlichting afgesloten. Alle buiten verlichting op het gigantische terrein is vervangen voor LED straat verlichting, type Aversa, en de Lunara stralers van Litegear. Verder is de hele infrastructuur van de bekabeling aangepakt en zijn de daglicht sensoren vernieuwd.

Ook de verlichting in Hal 3 en 4 is vervangen door energie zuinige LED armaturen

Het Venlose AVL Solutions verzorgde samen met Exaltation BV het gehele traject van het maken van het lichtplan tot het leveren en monteren van de verlichting.

De vakkundige installatie van de gehele verlichting werd in samenwerking met The Crewfactory gerealiseerd.  De samenwerking van de partijen en de communicatie tussen de partijen verliep zoals in eerdere projecten weer prima.

Volgens Dhr. Arjan Pols, vestigingsdirecteur van Vandeloo Wire & Fencing, verliep de samenwerking uitstekend en was de prijs kwaliteit/verhouding zéér goed. Er is volgens hem goed gekeken en geluisterd naar de wensen van de medewerkers en directie van VandeLoo.

 

Indien U ook toe bent aan nieuwe energiezuinige verlichting neem contact met ons op via:

AVL-solutions BV

T +31-77-7777305

info@avl-solutuions.eu

 

Website : Vandeloo Wire &Fencing

Bel ons