Van Lier Schoenen Belfeld

Van Lier schoenen in Belfeld in nieuw Jasje.

AVL-Solutions heeft in samenwerking met Op het Veld Elektrotechniek BV uit Belfeld gedeeltelijk de LED verlichting van de vernieuwde schoenwinkel van Van Lier in Belfeld mogen verzorgen. Laatstgenoemde bedrijf is nu helemaal klaar voor de toekomst.

Van Lier is, net als Op het Veld én Exaltation een specialist op haar vakgebied. Met veel zorg en aandacht voor de klant wordt hier naar een passende oplossing gezocht voor het juiste schoeisel. Dit maatwerk heeft Exaltation ook mogen bieden in opdracht van Op het Veld. Door goed te luisteren naar de wensen van de klant en het pand in ogenschouw genomen hebbende is er een fantastisch eindresultaat uitgerold. In de uitbreiding heeft AVL-Solutions schitterende 3-phaserail met spots type Luna neergehangen in de kleur 4000K. Het mooie van deze spot is dat er een drietal reflectoren toegepast kunnen worden afhankelijk van de gewenste lichtbundel. Om nog een stoerder uiterlijk te krijgen zijn er ook barndoors voor deze spot leverbaar om nog wat meer sturing te geven.

Ook interesse in maatwerk verlichting, op u toegespitst, neem dan contact op met AVL-Solutions.  T 077-7777305 of info@avl-solutions.eu

Bel ons